Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Vacature leerkracht groep 5/6 Cavaljé

 

Stichting CNS Ede is een Protestants Christelijke onderwijsorganisatie voor eigentijds goed primair onderwijs. Op de 13 basisscholen en een school voor speciaal basisonderwijs zitten ongeveer 2750 leerlingen, er werken ongeveer 275 mensen op de scholen en het stafbureau.

CNS-basisschool Cavaljé heeft een prachtig nieuw gebouw. Het is een veelzijdige school waar het team met passie werkt. Leerkrachten stimuleren elk kind in eigen talenten. Door het ontdekken en gebruiken van talenten (op het gebied van kunst en cultuur, techniek, technologie en ondernemerschap) groeit het leerplezier en het zelfvertrouwen. Vanaf groep 1 leren kinderen Engels en werken ze aan positieve groepsrelaties.

Het team werkt met het model Directe Instructie, coöperatieve werkvormen en bereidt samen lessen voor. Met en van elkaar leren op het gebied van pedagogisch - en didactisch handelen is het uitgangspunt.

CNS-basisschool Cavaljé zoekt tot het einde van het schooljaar:

Een enthousiaste leerkracht voor groep 5/6 (donderdag en vrijdag)

 

Je verzorgt het aanbod en de aanpak van de lessen en bereidt deze voor. Je stemt de inhoud af op de leerlingen en houdt rekening met individuele verschillen. Je zorgt voor een consequente leiding en begeleiding. Je onderhoudt contacten met de ouders. Je verricht diverse klasse- en schoolbrede taken.

 

Profiel

Je hebt bij voorkeur ervaring met een combinatiegroep. Je denkt in onderwijsbehoeften, kansen en mogelijkheden. Je bent flexibel in leerinhouden en leerstijlen en werkt handelingsgericht. Je kunt goed feedback geven en ontvangen. Je bent betrokken bij ouders en collega’s. Je communiceert goed.

 

Je hebt een afgeronde Pabo-opleiding en ambitie om je verder te ontwikkelen met een masteropleiding. Je bent vakbekwaam of hebt potentie om dat niveau te bereiken. Je kiest uit persoonlijke overtuiging voor Protestants-Christelijk onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt zo spoedig een benoeming tot en met 31 juli 2018 voor twee dagen per week. We onderzoeken direct de mogelijkheden om na de zomervakantie een jaar verlenging te kunnen bieden op een school van onze stichting. We zorgen voor goede begeleiding. Als je een starter bent, kun je deelnemen aan het begeleidingstraject voor startende leerkrachten. De beloning is conform de cao PO als leraar LA.

Informatie en solliciteren

Informatie over de school kun je vinden op www.cavalje.cnsede.nl. Je kunt ook contact opnemen met de directeur van de Cavaljé, Bert Hardeman (telefoon 0318-613462 of 06-41895838).  Je sollicitatiebrief met je motivatie, ambities en een actueel CV graag zo spoedig mogelijk richten aan directie@cavalje.cnsede.nl.   

 

Het geven van een proefles is onderdeel van de selectieprocedure.

© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work