Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Vacature bovenbouw coördinator met lesgevende takenStichting CNS Ede is een Protestants Christelijke onderwijsorganisatie die eigentijds goed onderwijs verzorgt aan ongeveer 2800 leerlingen. CNS heeft 13 reguliere basisscholen en een school voor speciaal basisonderwijs. Er werken ruim 275 mensen op de scholen en het stafbureau.

Op de Koningin Beatrixschool is het christelijk geloof uitgangspunt voor het denken en handelen. De school verdiept zich in ontdekkend en onderzoekend leren en streeft ernaar dat elk kind een sfeer van ruimte én geborgenheid ervaart. Wij werken momenteel met een herstelopdracht van de onderwijsinspectie; de weg omhoog is inmiddels weer gevonden. Ouders zijn betrokken bij deze school met ongeveer 370 leerlingen verdeeld over 15 groepen en een team van 32 personen.

Met ingang van 1 augustus 2018 zoeken wij een:

Bovenbouwcoördinator met lesgevende taken ( ≥ 0,6 fte)

De ideale kandidaat ziet in deze rol een kans om meer managementverantwoordelijkheid te krijgen en zich te ontwikkelen op dit terrein met behulp van eigen talenten en talenten van collega’s.

Werkzaamheden         

Als bouwcoördinator vervul je naast lesgevende taken ook managementtaken. Je ben een dag in de week vrij geroosterd om deze taken uit te voeren. Op deze dag heb je vaak een MT-vergadering. Je helpt mee met het aansturen en het bewaken van het ingezette beleid, en denkt mee over nieuw in te zetten beleid. Je leidt de bovenbouwvergaderingen en bent het directe aanspreekpunt voor de collega’s in de bouw. Je werkt samen met de onderbouw coördinator, de  (nieuwe) directeur en de nieuwe IB-er aan de ontwikkeling van de school.

Profiel

Je bent een stevige en positieve persoonlijkheid met een duidelijke visie op onderwijs en organisatie Je hebt een middenmanagement opleiding gevolgd, of bent bereid deze te volgen. Ervaring in de rol van bouwcoördinator is een pré. Je hebt een oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding.
Je bent goed in het begeleiden en coachen van je collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

De beloning valt binnen de cao PO. Jouw gewenste werktijdfactor is bespreekbaar en je hebt een mogelijkheid om door te groeien naar een LB-functie.

Informatie

Voor meer informatie kun je kijken op www.beatrix.cnsede.nl  Je kunt ook contact opnemen met Johan Boelema, waarnemend directeur van CNS-bassischool koningin Beatrix via telefoon 0318-643802 of 06-12544210

Solliciteren     

Je sollicitatiebrief met je motivatie en je visie op onderwijs, een actueel CV en referenties kun je voor dinsdag 24 april richten aan Johan Boelema via: directie@beatrix.cnsede.nl.

 

De selectiegesprekken worden gevoerd in week 20.

 

 

© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work