Nieuws

Vacature leerkracht groep 6 (1,0 fte of deel ervan)

 

 Stichting CNS Ede is een Protestants Christelijke onderwijsorganisatie voor eigentijds goed primair onderwijs. Op de 13 basisscholen en een school voor speciaal basisonderwijs zitten ongeveer 2750 leerlingen, er werken ongeveer 275 mensen op de scholen en het stafbureau.  

De Wilhelminaschool is een christelijke basisschool in Bennekom met ongeveer 270 leerlingen verdeeld over 10 groepen. De school is gehuisvest is het prachtige multifunctionele gebouw “Collage”. Het is een professionele en warme werkplek met een betrokken en enthousiast team. Ook ouders zijn zeer betrokken bij de school.  

 In verband met ziektevervanging zoekt CNS-basisschool Wilhelmina:  

Een enthousiaste leerkracht voor groep 6 (1,0 fte of een deel ervan)  

 Je bent verantwoordelijk voor de groep. Je verzorgt het aanbod en de aanpak van de lessen en bereidt deze voor. Je stemt de inhoud af op de leerlingen en houdt rekening met individuele verschillen. Je zorgt voor een consequente leiding en begeleiding. Je onderhoudt contacten met de ouders. Je verricht diverse klasse- en schoolbrede taken. 

Profiel 

Je hebt een afgeronde Pabo-opleiding en ambitie om je verder te ontwikkelen met een masteropleiding. Je bent vakbekwaam of hebt potentie om dat niveau te bereiken. Je kiest uit persoonlijke overtuiging voor Protestants-Christelijk onderwijs en voelt je persoonlijk verbonden met de brede christelijke normen en waarden. Je hebt ervaring met gedifferentieerd lesgeven, bent consequent en biedt structuur. Je kunt goed samenwerken. 

Arbeidsvoorwaarden 

Je krijgt een benoeming van 14 mei tot en met 31 juli 2018 voor vijf dagen per week. Deze vacature zou ook door twee deeltijders kunnen worden verricht. Je kunt dus ook solliciteren naar een deel van de vacature. Geef in dat geval duidelijk aan hoeveel dagen je wilt werken en welke dagen. 

 We onderzoeken direct de mogelijkheden om na de zomervakantie een jaar verlenging te kunnen bieden binnen de stichting. We zorgen voor goede begeleiding. Als je een starter bent, kun je deelnemen aan het begeleidingstraject voor startende leerkrachten. De beloning is conform de cao PO als leraar LA. 

 Informatie en solliciteren 

Informatie over de school is te vinden op www.wilhelmina.cnsede.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met René Cornelissen, directeur van CNS-basisschool Wilhelmina, telefoon 0318-414243.Je motivatiebrief en een actueel CV kun je voor 24 april richten aan directie@wilhelmina.cnsede.nl.  

Het geven van een proefles is onderdeel van de selectieprocedure. 

 

© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work