Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Vacature Intern begeleider (2 dgn per week) SBO De Regenboog

 

 Stichting CNS Ede is een Protestants Christelijke onderwijsorganisatie die eigentijds goed onderwijs verzorgt aan ongeveer 2800 leerlingen. CNS heeft 13 reguliere basisscholen en een school voor speciaal basisonderwijs. Er werken ruim 275 mensen op de scholen en het stafbureau.  

De Regenboog is een school voor speciaal basisonderwijs. Het pedagogische klimaat kenmerkt zich door vertrouwen, ondersteuning en uitdaging. Rust, structuur, voorspelbaarheid en consequent leergedrag zijn belangrijk. Ons onderwijs sluit aan bij de onderwijsvraag van de leerling en gaat uit van de basisbehoefte van elk kind: veiligheid (relaties), competenties en autonomie. Er zijn op dit moment 157 leerlingen verdeeld over 11 groepen.  

 Met ingang van 1 augustus 2018 zoekt de school een: 

Intern Begeleider (2 dagen per week) 

Werkzaamheden 

Als Intern Begeleider richt je je op de onderwijskundige ondersteuning en ontwikkeling, de 
professionele ontwikkeling van leerkrachten en het ondersteuningsprofiel van de school. Samen met de directeur en je collega Intern Begeleider. Je begeleidt de leerkracht bij het verder ontwikkelen en toepassen van handelingsgericht werken in de groep. Je voert groepsbesprekingen met collega’s en gesprekken met externe ketenpartners. Je maakt deel uit van het netwerk van Intern Begeleiders bij CNS Ede voor scholing en intervisie. 

Profiel 

  • Je hebt een hart voor Speciaal Basis Onderwijs 

  • Je hebt een duidelijke visie op je bijdrage aan onze doelgroep 

  • Je bent in staat beleidsmatig te werken 

  • Je bent flexibel en in staat om zelfstandig en oplossingsgericht te werken 

  • Je hebt een motiverende, enthousiaste uitstraling 

  • Je bent communicatief en sociaal vaardig in contact met kinderen, collega’s en ouders 

 

Arbeidsvoorwaarden 

Je krijgt een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. De beloning valt binnen de cao PO. In de toekomst kun je in overleg ook ingezet worden op andere scholen binnen de stichting. Een combinatie met lesgevende taken is bespreekbaar. 

Informatie 

Kijk voor meer informatie op www.sboderegenboog.cnsede.nl. Je kunt ook contact opnemen met Greta Jacobsen (intern begeleider) of Annelies de Jong (directeur) via 0318-658770. 

Solliciteren 

De werving vindt tegelijkertijd in- en extern plaats.  

Je sollicitatiebrief met je motivatie en je visie op onderwijs, een actueel cv en referenties kun je voor 24 mei 2018 richten aan Annelies de Jong via directie@sboderegenboog.cnsede.nl.

 De gesprekken vinden plaats in week 22 of 23.

 

 

 

 

© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work