Over CNS Ede

Onze scholen willen het beste voor leerlingen. We werken vanuit doelen en resultaten aan steeds beter onderwijs. Onze leraren zijn vakmensen. Het klimaat in onze scholen daagt kinderen uit te leren naar vermogen.

Leren doe je samen

We leiden leerlingen op voor de wereld van morgen. Daar hoort bij dat we duurzaam en milieuvriendelijk omgaan met de schoolgebouwen èn met de omgeving. Leren doe je samen. Dat is een voorwaarde voor goed onderwijs. Leren en samenwerken gaan hand in hand. Niet alleen de leerlingen leren, ook de leerkrachten, de directeuren en de bestuurder leren. Elke dag. Het Bestuursbureau ondersteunt hen daarbij.

Over de organisatieBeleidIdentiteit

Ons team

Het Bestuursbureau bestaat uit echte professionals, ieder op hun eigen vakgebied. Denk hierbij aan: personeel en organisatie, financiën, huisvesting, facilitaire zaken, PR en communicatie, secretariaat en ICT.
Wij stellen ons graag aan u voor.

Over CNS Ede

Rob Sakko

Voorzitter College van Bestuur

Als bestuurder probeer ik in samenwerking met mijn collega’s binnen de stichting inhoud en vorm te geven aan de toekomstbestendige onderwijsontwikkelingen waar wij als organisatie voor staan. Grensverleggend durven zijn in de verkenning van onze maximale mogelijkheden, teneinde de mooiste onderwijsresultaten te realiseren! Als liefhebber van de bergsport verleg ik ook regelmatig mijn grenzen, skiënd of klimmend. Het verrijkt mijn horizon en geeft mij energie. Het levert mij inzichten en (letterlijk) uitzichten op, welke helpend zijn om eens een ander pad te bewandelen dan vanuit ‘stilstand’ bedacht en bezien…

Over CNS Ede

Theo van den Berg

Huisvesting en Facilitair

“Inspraak zonder inzicht leidt tot een uitspraak zonder uitzicht”.
De schoolgebouwen van CNS Ede staan op een kwalitatief hoog niveau en hebben een gezond en comfortabel binnenklimaat. Hiervoor is intensief onderhoud nodig. Het verzorgen daarvan, tezamen met de leiding over of betrokkenheid bij renovatie-, uitbreidings- en verbouwingsplannen maakt mijn takenpakket tegelijk omvangrijk en boeiend. Mijn vrije tijd besteed ik vooral buiten: er-op-uit, zeilen, wandelen, snowboarden.

Over CNS Ede

Christiaan Raatgever

Business Controller

“Samen houden we CNS Ede in control”.
Vanuit mijn functie als business controller lever ik input voor het financiële beleid van CNS Ede. Daarbij heb ik ook een belangrijke link met de scholen, waarbij ik het aanspreekpunt voor schooldirecteuren ben. Samen behandelen we vragen over de schoolbegroting, formatieve vraagstukken, subsidieverantwoordingen of investeringsvragen. Daarnaast is CNS Ede penvoerder van verschillende projecten wat mijn werk extra interessant maakt! Persoonlijk: ik houd van voorwerpen voorzien van wielen.

Over CNS Ede

Diana van den Berg

Medewerker P&O

“Nieuwe ideeën ontwikkelen is niet moeilijk. Ontsnappen aan de oude wel”.
Het uiteindelijke, terugkerende doel elke maand is dat ons harde werken wordt beloond met salaris. De directeuren van de scholen zijn grotendeels verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie waarbij ik help en ondersteun. De informatievoorziening en procesbeschrijvingen schrijf ik als hulpmiddel, zodat directeuren de P&O werkzaamheden zoveel mogelijk zelfstandig uit kunnen voeren. Het geeft zoveel energie als we dit samen bereiken! Persoonlijk: geen dag zonder muziek voor mij!

Over CNS Ede

Henny Schuurman

Medewerker financiële administratie

“Samen werken in een goede sfeer”.
Voor mij is het belangrijk om in een prettige omgeving te werken en met elkaar de klus te klaren. Mijn werk bestaat uit het faciliteren en ondersteunen van de scholen op financieel gebied en het verwerken van  deze gegevens voor de uiteindelijke verslaglegging. Wat ik het leukste vind om te doen in mijn vrije tijd is lezen. Ook heb ik een voorliefde voor Griekenland vandaar dat ik nu als hobby de taal aan het leren ben.

Over CNS Ede

Matthijs Jacobsen

Senior HR-adviseur

“Bijdragen aan goed onderwijs, door goed te zorgen voor onze medewerkers”. 
Als HR-adviseur richt ik mij op het adviseren van het management van CNS op het punt van personeelszaken. Dit omvat alle facetten van personeelsmanagement en -beleid en van werving, ontwikkeling, functioneren, verzuim tot ontslag van medewerkers. Naast mijn werk bij  CNS ben ik keepercoach en begeleidt en train ik keepers in hun ontwikkeling met als doel ontwikkeling en weerbaarheid bij teleurstellingen. Hier ligt dan ook de parallel met mijn werk bij CNS waar ik een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van de organisatie en collega’s en ondersteun bij persoonlijke vraagstukken.

Over CNS Ede

Martine Rittersma

Managementassistent

Goed genoeg is het nieuwe perfect”. 
Zowel voor medewerkers als externen ben ik het eerste aanspreekpunt bij CNS Ede. Ik ondersteun de staf op zowel organisatorisch als administratief vlak, en ben officemanager van het Bestuursbureau. Muziek is mijn grote passie; ik speel besklarinet in een groot symfonisch blaasorkest en basklarinet in een klarinetkwartet. Naast zelf musiceren bezoek ik in mijn vrije tijd graag concerten en theatervoorstellingen, hou ik van reizen en doe ik aan wielrennen en skiën.

Over CNS Ede

Roeline Jochemsen

Medewerker ICT

“Kennis wil je toch delen?
Contacten op ICT gebied en beheer van verschillende ict systemen. Heb je vragen op gebied van Microsoft365 en ParnasSys dan kun je bij mij terecht.  Vanuit de onderwijspraktijk als onderwijsassistent doorgegroeid naar stafbureau medewerker ICT. Samen met Rini woon ik op onze boerderij (pluimvee) in het prachtige buitengebied van Bennekom “De Kraats”. In de keuken bezig zijn is een van mijn favoriete bezigheden na een drukke dag. Koken geeft dan weer rust in mijn hoofd.

Over CNS Ede

Gerjan Denekamp

Onderhoudsvakman

Samen kijken hoe het wel kan en daar mee aan de slag gaan”.
Vanuit mijn jarenlange onderwijservaring heb ik een mooie kijk en visie op het leven in de school. Genoeg bagage om de schoolteams te ondersteunen in hun zoektocht naar het beste voor de leerlingen. Het feit dat ik al ruim 40 jaar bij deze organisatie werk zegt genoeg over mijn betrokkenheid. Naast mijn werk vind ik het lekker om op mijn erf te “rommelen” en te genieten van al het moois om me heen. Ook met mijn kleinkinderen ver weg en dichtbij, heb ik veel plezier.