Over CNS Ede

Onze scholen willen het beste voor leerlingen. We werken vanuit doelen en resultaten aan steeds beter onderwijs. Onze leraren zijn vakmensen. Het klimaat in onze scholen daagt kinderen uit te leren naar vermogen.

Leren doe je samen

We leiden leerlingen op voor de wereld van morgen. Daar hoort bij dat we duurzaam en milieuvriendelijk omgaan met de schoolgebouwen èn met de omgeving. Leren doe je samen. Dat is een voorwaarde voor goed onderwijs. Leren en samenwerken gaan hand in hand. Niet alleen de leerlingen leren, ook de leerkrachten, de directeuren en de bestuurder leren. Elke dag. Het Bestuursbureau ondersteunt hen daarbij.

Over de organisatieBeleidIdentiteit

Ons team

Het Bestuursbureau bestaat uit echte professionals, ieder op hun eigen vakgebied. Denk hierbij aan: personeel en organisatie, financiën, huisvesting, facilitaire zaken, PR en communicatie, secretariaat en ICT.
Wij stellen ons graag aan u voor.

Over CNS Ede

Rob Sakko

Voorzitter College van Bestuur

Als bestuurder probeer ik in samenwerking met mijn collega’s binnen de stichting inhoud en vorm te geven aan de toekomstbestendige onderwijsontwikkelingen waar wij als organisatie voor staan. Grensverleggend durven zijn in de verkenning van onze maximale mogelijkheden, teneinde de mooiste onderwijsresultaten te realiseren! Als liefhebber van de bergsport verleg ik ook regelmatig mijn grenzen, skiënd of klimmend. Het verrijkt mijn horizon en geeft mij energie. Het levert mij inzichten en (letterlijk) uitzichten op, welke helpend zijn om eens een ander pad te bewandelen dan vanuit ‘stilstand’ bedacht en bezien…

Over CNS Ede

Martine Rittersma

Bestuurssecretaris

Goed genoeg is het nieuwe perfect”. 
Het College van Bestuur (CvB) bied ik ondersteuning bij het uitvoeren van bestuurlijke taken, ik verzorg de verslaglegging bij bestuurlijke vergaderingen, bereid deze voor en houd toezicht op gemaakte afspraken en lopende processen. Kortom: ik zorg ervoor dat het CvB zich kan richten op het besturen van de organisatie en zich niet bezig hoeft te houden met de voortgang van bestuurlijke werkzaamheden. Plannen, organiseren en ontzorgen geeft mij energie.  Muziek is mijn grote passie; ik speel besklarinet in een groot symfonisch blaasorkest en basklarinet in een klarinetkwartet. Naast zelf musiceren bezoek ik in mijn vrije tijd graag concerten en theatervoorstellingen, hou ik van reizen en doe ik aan wielrennen en skiën.

Over CNS Ede

Matthijs Jacobsen

Senior HR-adviseur

“Bijdragen aan goed onderwijs, door goed te zorgen voor onze medewerkers”. 
Als HR-adviseur richt ik mij op het adviseren van het management van CNS op het punt van personeelszaken. Dit omvat alle facetten van personeelsmanagement en -beleid en van werving, ontwikkeling, functioneren, verzuim tot ontslag van medewerkers. Naast mijn werk bij  CNS ben ik keepercoach en begeleidt en train ik keepers in hun ontwikkeling met als doel ontwikkeling en weerbaarheid bij teleurstellingen. Hier ligt dan ook de parallel met mijn werk bij CNS waar ik een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van de organisatie en collega’s en ondersteun bij persoonlijke vraagstukken.

Over CNS Ede

Ilona Menkveld

Medewerker P&O a.i.

Over CNS Ede

Theo van den Berg

Huisvesting en Facilitair

“Inspraak zonder inzicht leidt tot een uitspraak zonder uitzicht”.
De schoolgebouwen van CNS Ede staan op een kwalitatief hoog niveau en hebben een gezond en comfortabel binnenklimaat. Hiervoor is intensief onderhoud nodig. Het verzorgen daarvan, tezamen met de leiding over of betrokkenheid bij renovatie-, uitbreidings- en verbouwingsplannen maakt mijn takenpakket tegelijk omvangrijk en boeiend. Mijn vrije tijd besteed ik vooral buiten: er-op-uit, zeilen, wandelen, snowboarden.

Over CNS Ede

Jeroen van den Berg

Business controller

Samen gaan we voor een gezonde (financiële) toekomst”.
Vanuit de functie van Business Controller ondersteun ik de organisatie met financiële beleid om haar doelstellingen te behalen. Hierbij ben ik een belangrijke schakel tussen de scholen en het Bestuursbureau. Samen behandelen we vragen over de schoolbegroting, de formatie, subsidieverantwoordingen en investeringen. Als ik niet aan het werk ben vind ik het heerlijk om te sporten en te lezen! Hiermee houd ik mijn conditie op pijl, wat ook het werk weer ten goede komt.

Over CNS Ede

Henny Schuurman

Medewerker financiële administratie

“Samen werken in een goede sfeer”.
Voor mij is het belangrijk om in een prettige omgeving te werken en met elkaar de klus te klaren. Mijn werk bestaat uit het faciliteren en ondersteunen van de scholen op financieel gebied en het verwerken van  deze gegevens voor de uiteindelijke verslaglegging. Wat ik het leukste vind om te doen in mijn vrije tijd is lezen. Ook heb ik een voorliefde voor Griekenland vandaar dat ik nu als hobby de taal aan het leren ben.

Over CNS Ede

Roeline Jochemsen

Medewerker ICT

“Kennis wil je toch delen?
Contacten op ICT gebied en beheer van verschillende ict systemen. Heb je vragen op gebied van Microsoft365 en ParnasSys dan kun je bij mij terecht.  Vanuit de onderwijspraktijk als onderwijsassistent doorgegroeid naar stafbureau medewerker ICT. Samen met Rini woon ik op onze boerderij (pluimvee) in het prachtige buitengebied van Bennekom “De Kraats”. In de keuken bezig zijn is een van mijn favoriete bezigheden na een drukke dag. Koken geeft dan weer rust in mijn hoofd.

Over CNS Ede

Julia Voogdt

Procesbegeleider Interne Zorg

Samen werken aan nog beter onderwijs!”
Als procesbegeleider interne zorg trek ik op met de intern begeleiders van CNS Ede. Samen willen we gaan voor goed, inclusief onderwijs. Door mee te denken, mee te kijken en goed te luisteren wil ik de expertise die nu al in de scholen aanwezig is, goed in gaan zetten, zodat de basisondersteuning op alle scholen van hoge kwaliteit is.   Ik houd van hardlopen, een goed boek lezen en gezelligheid onder het genot van een wijntje en een kaasje.

Over CNS Ede

Hanneke Bink

Bovenschools coördinator Onderwijs en Kwaliteit

Samen het goede doen voor al onze kinderen”.

Op alle scholen van CNS streven we naar kwalitatief goed onderwijs voor alle kinderen. Vanuit mijn rol ben ik betrokken bij de onderwijskundige ontwikkeling van de scholen, het monitoren van de opbrengsten en treed ik op als sparringpartner van de directeuren en adviseer ik de bestuurder t.a.v. het verbeteren van de onderwijskwaliteit binnen onze stichting.

In mijn vrije tijd neem ik graag een duik in het zwembad om een uurtje baantjes te trekken. Dat houdt mij fit en het is heerlijk ontspannend.

Over CNS Ede

René Cornelisse

Voorzitter Directeurenteam

“Goed onderwijs maak je samen!”
In mijn rol als voorzitter van het directeurenteam zoek ik verbinding tussen te maken beleidsmatige keuzes op zowel school- als bestuursniveau. Het stimuleren van samenwerking tussen de scholen biedt kansen voor een krachtig bestuur. Door van en met elkaar te leren, versterken we onze kwaliteit en expertise. Regelmatig vertegenwoordig ik ons bestuur tijdens bijeenkomsten met externe partijen.  Hierin geloof ik dat ook deze ontmoetingen ons bestuur kunnen spiegelen en aanscherpen. Ook in mijn vrije tijd sta ik graag in contact met anderen. Op zaterdagen maak ik lange wandelingen met vrienden, of tref je me als aan scheidsrechter op een korfbalveld.

Over CNS Ede

Anniek van Driel

Managementassistent

Als managementassistent ben ik verantwoordelijk voor allerlei zaken. Denk aan websitebeheer, social media en communicatie. Maar ook voor het organiseren van evenementen, administratieve zaken en het regelen van een goede lunch tijdens vergaderingen kun je bij mij aankloppen. Bezig zijn met verschillende dingen houdt mij scherp en geeft mij energie. Mijn vrije tijd besteed ik het liefste met mijn gezin, familie en vrienden. Ik sport graag en veel, maar je kunt mij ook vaak terugvinden op het terras in de zon. Daarnaast reis ik graag en spendeer ik mijn vakanties het liefst in het mooie Zweden.